Kapcsolat

Ha Önnek szüksége van egy régi épület lebontására, vagy az építőanyagok elszállítására, mi vállaljuk ezt a feladatot gyorsan és hatékonyan.

Mi nemcsak az építési munkákat végezzük el, hanem az összes kapcsolódó tevékenységet is, mint például az engedélyeztetés, a tervezés, a műszaki ellenőrzés, a beszerzés, a kivitelezés és az átadás-átvétel.

Mi nemcsak kivitelezünk, hanem tervezünk is. Legyen szó egy családi házról, egy irodaházról, vagy egy műemlék épületről, mi elkészítjük az Ön igényeinek megfelelő tervet.

Mi nemcsak tervezünk és kivitelezünk, hanem vezetjük is az építési folyamatot. Mi gondoskodunk arról, hogy a munka szakszerűen, határidőre és költséghatékonyan haladjon.

Mi nemcsak vezetjük és kivitelezünk, hanem segítünk Önnek a költségvetés elkészítésében is. Mi pontosan megbecsüljük az építkezés anyagi igényét, és tanácsot adunk arra, hogyan takarékoskodhat.

Mi nemcsak segítünk a költségvetésben és kivitelezünk, hanem dokumentáljuk is az építkezés menetét. Mi vezetjük az e-naplót, amelyben rögzítjük az elvégzett munkákat, az anyagfelhasználást, a munkavállalók jelenlétét és a műszaki ellenőrzéseket.

Mi nemcsak dokumentálunk és kivitelezünk, hanem megvalósítjuk is álmai otthonát. Legyen szó egy új ház építéséről, vagy egy meglévő épület átalakításáról, mi megtervezzük és elkészítjük Önnek.

Mi nemcsak megvalósítjuk és kivitelezünk, hanem felújítjuk is az Ön ingatlanát. Legyen szó egy külső színezésről, egy hőszigetelésről, egy nyílászáró-cseréről, vagy egy belső átalakításról, mi megújítjuk az Ön otthonát.

Mi nemcsak megvalósítjuk és kivitelezünk, hanem felújítjuk is az Ön ingatlanát. Legyen szó egy külső színezésről, egy hőszigetelésről, egy nyílászáró-cseréről, vagy egy belső átalakításról, mi megújítjuk az Ön otthonát.

Mi nemcsak felújítunk és kivitelezünk, hanem megóvjuk is az Ön értékeit. Ha Önnek egy műemlék épületet kell felújítania, mi elvégzzük a szükséges restaurálási munkákat, figyelembe véve a történelmi és művészeti jelentőségét.

Mi nemcsak megóvjuk és kivitelezünk, hanem energiatakarékosabbá is tesszük az Ön otthonát. Ha Önnek fontos a környezetvédelem és a költségcsökkentés, mi elvégzzük a külső színezést, a hőszigetelést és a nyílászáró-cserét, amelyekkel csökkentheti az energiafogyasztását és a fűtésszámláját.

Mi nemcsak energiatakarékosabbá és kivitelezünk, hanem nagyobbá is tesszük az Ön otthonát. Ha Önnek szüksége van több helyre, mi elvégzzük a tetőtér beépítést, amellyel új szobákat alakíthat ki a házában.

Mi nemcsak nagyobbá és kivitelezünk, hanem szebbé is tesszük az Ön otthonát. Ha Önnek már van egy beépített tetőtere, de szeretné felújítani, mi elvégzzük a tetőtér felújítást, amellyel új külsőt és hangulatot adhat a tetőtéri szobáinak.

Mi nemcsak szebbé és kivitelezünk, hanem karbantartjuk is az Ön otthonát. Ha Önnek nincs szüksége nagyobb építési vagy felújítási munkára, de szeretné elvégeztetni a kisebb javítási munkákat, mi vállaljuk ezeket is. Legyen szó egy csaptelep cseréről, egy ajtózár javításról, vagy egy falfestésről, mi gyorsan és olcsón megoldjuk.

Mi nemcsak karbantartunk és kivitelezünk, hanem ellátjuk is az Ön építkezését. Ha Önnek szüksége van építőanyagokra, mi beszerezzük és elszállítjuk azokat Önnek. Telephelyünkön megtalálhatja az építőanyagok teljes palettáját, kedvező áron és minőségben.