Kapcsolat

Társaságunk bemutatása

A vállalkozás jogelődje 1951-ben alakult meg szövetkezeti formában. Többszöri átalakítás után 1999.03.03.-tól működik korlátolt felelősségű társaságként.
A cég fő profilja a magas-és mélyépítés, építőipari generál kivitelezés, építész tervezés. Saját ács, kőműves, asztalos, festő-mázoló, lakatos, segédmunkás létszámmal, megbízható műszaki szakemberekkel, tapasztalt építésvezetőkkel, illetve kipróbált alvállalkozókkal rendelkezünk, akik felelnek a szakszerű kivitelezésért és minőségi munkáért. Továbbá a telephelyen belül egy kiskereskedelmi egység – Házépítők boltja – működik, ahol az építőanyagok teljes palettája megtalálható.
Az utóbbi években tapasztalható kedvezőtlen építőipari megrendelések kihívásának, valamint a minőségi kivitelezésben alkalmazott új technológiák és építőanyagok igényének is sikerült megfelelni. 

 

Cégünk generálkivitelezőként a több szászmilliós beruházásoktól a családi ház építésig végez komplett kivitelezési tevékenységet, de emellett felújítási, apró javítási munkákat is szívesen vállal.
Pécsvárad Ipartelep 1. sz. alatti telephelyünkön irodaépület, asztalos-fafeldolgozó üzem számos raktárépület, építőanyag kereskedés található, megfelelő nagyságú szabad területtel, aszfaltozott úttal, közművekkel.
Versenyképes árainkat azzal garantáljuk, hogy számos logisztikai, szállítási feladatot a cégen belül magunk látunk el, ill. az építőanyagokat kedvező áron, Nagykeren keresztül közvetlenül a gyártó cégtől szerezzük be.
Minden kivitelezési munkánk során igyekszünk megrendelőink igényeit maximálisan kielégíteni, és mind szervezésben, mind építőanyag minőségben, valamint tényleges munkavégzésben a kivitelezést kifogástalan színvonalon elvégezni.
Bemutatkozásunk nem teljes, azonban reméljük felkeltettük a Tisztelt Megrendelő érdeklődését, javasoljuk, hogy referencia munkáinkon keresztül győződjön meg alkalmasságunkról és a cégünk által biztosított szolgáltatások színvonaláról.