PÉCSVÁRADI ÉPÍTŐ ÉS KERESKEDELMI KFT.

7720 Pécsvárad Ipartelep 1.

Magunkról

A vállalkozás jogelődje 1951-ben alakult meg szövetkezeti formában. Többszöri átalakítás után 1999.03.03.-tól működik korlátolt felelősségű társaságként.
A Kft. 63,5 milliós törzstőkéjének egy részének a Pannon Pharma Gyógyszergyártó Kft., a másik részének az Andima Ingatlanforgalmazó és Pénzügyi Tanácsadó Kft. a tulajdonosa.
A cég fő profilja a magas-és mélyépítés, építőipari generál kivitelezés, építész tervezés. Saját ács, kőműves, asztalos, festő-mázoló, lakatos, segédmunkás létszámmal, megbízható műszaki szakemberekkel, tapasztalt építésvezetőkkel, illetve kipróbált alvállalkozókkal rendelkezünk, akik felelnek a szakszerű kivitelezésért és minőségi munkáért. Továbbá a cég keretein belül egy kiskereskedelmi egységet is – Házépítők boltja – működtetünk, ahol az építőanyagok teljes palettája megtalálható.

   

Az utóbbi években tapasztalható kedvezőtlen építőipari megrendelések kihívásának, valamint a minőségi kivitelezésben alkalmazott új technológiák és építőanyagok igényének is sikerült megfelelni. Cégünk generálkivitelezőként a több szászmilliós beruházásoktól a családi ház építésig végez komplett kivitelezési tevékenységet, de emellett felújítási, apró javítási és bővítési munkákat is szívesen vállal.

Pécsvárad Ipartelep 1. sz. alatti telephelyünkön irodaépület, asztalos-fafeldolgozó üzem számos raktárépület, építőanyag kereskedés található, megfelelő nagyságú szabad területtel, aszfaltozott úttal, közművekkel.
Szolgáltatásaink közül megemlítjük a 40 m3 névleges kapacitású faszárítónkat, ahol asztalos minőségű lombos és fenyő fűrészáru előállítására van lehetőség.

Versenyképes árainkat azzal garantáljuk, hogy számos logisztikai, szállítási feladatot a cégen belül magunk látunk el, ill. az építőanyagokat kedvező áron, saját építőanyag kereskedésünkön keresztül közvetlenül a gyártó cégtől szerezzük be.
Minden kivitelezési munkánk során igyekszünk Megrendelőink igényeit maximálisan kielégíteni, és mind szervezésben, mind építőanyag minőségben, valamint tényleges munkavégzésben a kivitelezést kifogástalan színvonalon elvégezni.

Bemutatkozásunk nem teljes, azonban reméljük felkeltettük a Tisztelt Megrendelő érdeklődését, javasoljuk, hogy referencia munkáinkon keresztül győződjön meg alkalmasságunkról és a cégünk által biztosított szolgáltatások színvonaláról.


PÉCSVÁRADI ÉPÍTŐ ÉS KERESKEDELMI KFT.

7720 Pécsvárad, Ipartelep 1.
Tel:06-72/465-061 Fax.:06-72/466-366 Mobil: +36-20-326-1749
email: pvekkft@dravanet.hu

HÁZÉPÍTŐK BOLTJA

7720 Pécsvárad, Ipartelep 1. Tel:06-72/465-048 Fax.:06-72/466-366 Mobil:70/850-9948

Copyright © 2015, Pécsváradi Építő és Kereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva.